Info over scholen

Scholenzoeker

Met deze scholenzoeker kan je gemakkelijk en snel een geschikte kleuterschool en/of lagere school vinden voor het schooljaar 2024-2025Je kan ook het aanbod van de verschillende scholen met elkaar vergelijken. Let op: de info over o.a. de schoolbezoeken in 2024 is nog niet up to date.

Let op:

 • geef alleen de straatnaam in zonder het huisnummer. De scholenzoeker gaat dan automatisch naar het midden van de straat. Je kan daarna inzoomen richting het huisnummer.
   
 • bekijk de website van de school voor de meest recente info over de schoolbezoeken.

Vrije plaatsen voor schooljaar 2023-2024

Je vindt hier het overzicht van de resterende vrije plaatsen voor schooljaar 2023-2024. Ga voor de inschrijving naar de school.

 • Klik bij rapport op 'capaciteit en vrije plaatsen'.
   
 • Je kan filteren op postcode en op groep (bijvoorbeeld kleuter- instapklas). Kinderen met geboortejaar 2021 moeten aanmelden voor de groep 'kleuter - instapklas', geboortejaar 2020 voor 'kleuter - 1ste kleuterklas', geboortejaar 2019 voor 'kleuter - 2de kleuterklas' en geboortejaar 2018 voor 'kleuter - 3de kleuterklas'.
   
 • Je kan het overzicht ook als PDF downloaden.

De percentages voor het criterium 'afstand' vind je in dit overzicht.

Let op: Tijdens de vrije inschrijvingsperiode gaat een vrije plaats naar de eerste leerling die ervoor inschrijft. Zijn er maar weinig vrije plaatsen in de school die je wil? Wees dan snel.

Vakantieaanbod

www.antwerpen.be/vakantiezoeker